Στην εξεταστική επιτροπή για τα δάνεια των ΜΜΕ ο Φώτης Μπόμπολας

0
7

 

Στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής που διερευνά τις δανειοδοτήσεις κομμάτων και ΜΜE κατέθεσε ο επικεφαλής του εκδοτικού ομίλου Πήγασος Φώτης Μπόμπολας.

Κατά την κατάθεσή του, ο κ. Μπόμπολας ρωτήθηκε από τον βουλευτή της ΝΔ Κώστα Τζαβάρα για τις offshore και τη διασύνδεση τους με την εταιρεία ΕΛΛΑΚΤΩΡ.

Ο εκδότης της ΠΗΓΑΣΟΣ παραδέχθηκε ότι δεν γνωρίζει τον Αρμάντο Μπριντέτ Γκονζάλες, φερόμενο ως διευθυντή της εταιρείας συμφερόντων του, με έδρα στον Παναμά. Ερωτήθηκε αν γνωρίζει ότι η συγκεκριμένη offshore έχει την ίδια ιστοσελίδα με την εταιρεία Μοζάκ Φονσέκα και ποια ακριβώς είναι η σχέση της με την ΕΛΛΑΚΤΩΡ. Στο διάλογο με τον κ.Μπόμπολα, ο βουλευτής παρενέβη λέγοντας: «Πιστεύω ότι γνωρίζετε και δεν το λέτε».

Στη συνέχεια ο κ.Τζαβάρας ρώτησε για τα ομολογιακά δάνεια που έλαβε ο ΠΗΓΑΣΟΣ διαπιστώνοντας ότι «τέτοια δάνεια είναι σαν αυτά που κάνει το Δημόσιο» και ρώτησε «πότε έληξαν και πότε πληρώθηκαν»; Η απάντηση του κ.Μπόμπολα σχολιάστηκε από τον βουλευτή της ΝΔ με τη φράση: «Είστε θεωρητικά ενήμεροι».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here