Στην «κατάψυξη» η Ουάσινγκτον (ΒΙΝΤΕΟ)

0
3
AppleMark

 

 Το Κογκρέσο αλλά και αρκετές υπηρεσίες, όπως τα γραφεία της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, παραμένουν κλειστά στην Ουάσινγκτον καθώς ο χιονιάς παρέλυσε την πρωτεύουσα των ΗΠΑ. Η Βουλή των Αντιπροσώπων ακύρωσε τις ψηφοφορίες για το υπόλοιπο της για την Τετάρτη. Κλειστά θα παραμείνουν και τα σχολεία στην πρωτεύουσα και σε αρκετά προάστια αυτής.

Τα δύο μεγάλα αεροδρόμια της μητροπολιτικής περιοχής της Ουάσινγκτον, το Ρέιγκαν, όπου πραγματοποιούνται πτήσεις εντός ΗΠΑ, και το Ουάσιγκτον Ντάλες όπου πραγματοποιούνται διεθνείς πτήσεις, παρέμειναν κλειστά την Κυριακή και όλες οι πτήσεις ακυρώθηκαν, ενώ κλειστό έμεινε και το διεθνές αεροδρόμιο Βαλτιμόρη – Ουάσινγκτον. Λεωφορεία και μετρό θα αρχίσουν, με αργούς ρυθμούς να επανέρχονται σήμερα.

Η δήμαρχος της Ουάσινγκτον Μέριελ Μπάουζερ ζήτησε συγγνώμη για τις δυσκολίες στην κυκλοφορία των δρόμων όπου λόγω του παγετού δημιουργήθηκε χάος. Ωστόσο πολλοί κάτοικοι εκμεταλλεύτηκαν την κατάσταση και κατέβηκαν τις πλαγιές του Καπιτωλίου, ενώ άλλοι έπαιζαν χιονοπόλεμο.

Την ίδια ώρα η Νέα Υόρκη και η Φιλαδέλφεια επιστρέφουν στους κανονικούς τους ρυθμούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here