Στο Πειθαρχικό ο υπάλληλος της Γ.Γ Ενημέρωσης για τα προκλητικά tweets

0
0

 

Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο με το ερώτημα της οριστικής παύσης οδηγείται ο Πέτρος Κορμικιάρης, υπάλληλος της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, μετά το σάλο που δημιουργήθηκε από το προκλητικό του tweet για την κατάθεση της Μάγδας Φύσσα.

Ο Πέτρος Κορμικιάρης έγραψε στο λογαριασμό του στο Τwitter: «Νέο δακρύβεκτο μελό από τή μητέρα τού Παύλου Φύσσα.Τό ότι ό γυιός της προκαλούσε μέ τά τραγούδια του, ώς μητέρα, δέν τήν αφορούσε. Βρέ ούστ»…

Η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας σε ανακοίνωσή της τονίζει:

«Σε απάντηση των συνεχών δημοσιευμάτων, που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο σχετικά με την ανάρτηση στο twitter του υπαλλήλου του κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Πέτρου Κορμικιάρη, οφείλουμε να δηλώσουμε ότι ο εν λόγω υπάλληλος δεν φέρει την ιδιότητα του δημοσιογράφου αφενός και αφετέρου σε καμία περίπτωση η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας δεν έχει σχέση με τις απόψεις που δημοσιεύει, τις οποίες και καταδικάζει».

Μετά από εισήγηση-αναφορά του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρη Κρέτσο, ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, παρέπεμψε τον Πέτρο Κορμικιάρη στο Πειθαρχικό Συμβούλιο, με βάση τα άρθρα 107,123, με το ερώτημα της οριστικής παύσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ