Στο Πειθαρχικό ο υπάλληλος της Γ.Γ Ενημέρωσης για τα προκλητικά tweets

0
8

 

Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο με το ερώτημα της οριστικής παύσης οδηγείται ο Πέτρος Κορμικιάρης, υπάλληλος της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, μετά το σάλο που δημιουργήθηκε από το προκλητικό του tweet για την κατάθεση της Μάγδας Φύσσα.

Ο Πέτρος Κορμικιάρης έγραψε στο λογαριασμό του στο Τwitter: «Νέο δακρύβεκτο μελό από τή μητέρα τού Παύλου Φύσσα.Τό ότι ό γυιός της προκαλούσε μέ τά τραγούδια του, ώς μητέρα, δέν τήν αφορούσε. Βρέ ούστ»…

Η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας σε ανακοίνωσή της τονίζει:

«Σε απάντηση των συνεχών δημοσιευμάτων, που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο σχετικά με την ανάρτηση στο twitter του υπαλλήλου του κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Πέτρου Κορμικιάρη, οφείλουμε να δηλώσουμε ότι ο εν λόγω υπάλληλος δεν φέρει την ιδιότητα του δημοσιογράφου αφενός και αφετέρου σε καμία περίπτωση η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας δεν έχει σχέση με τις απόψεις που δημοσιεύει, τις οποίες και καταδικάζει».

Μετά από εισήγηση-αναφορά του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρη Κρέτσο, ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, παρέπεμψε τον Πέτρο Κορμικιάρη στο Πειθαρχικό Συμβούλιο, με βάση τα άρθρα 107,123, με το ερώτημα της οριστικής παύσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here