Στο πλευρό του ΣΥΡΙΖΑ το Γαλλικό Σοσιαλιστικό Κόμμα

0
7

 

Την αμέριστη συμπαράστασή τους στον ΣΥΡΙΖΑ και την ελληνική κυβέρνηση, δήλωσαν τα μέλη της αντιπροσωπείας του γαλλικού Σοσιαλιστικού Κόμματος, που επισκέφθηκαν την Πέμπτη τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι Γάλλοι Σοσιαλιστές ανέφεραν, μάλιστα, ότι προτίθενται να στηρίξουν την πολιτική της κυβέρνησης με δράσεις τους, τόσο στη Γαλλία, όσο και στο Ευρωκοινοβούλιο.

Στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν ο ευρωβουλευτής Emmanuel Maurel, ο βουλευτής της γαλλικής Εθνοσυνέλευσης Pascal Cherki ο γραμματέας της Νομαρχιακής του Somme, Philippe Casier.

Η αντιπροσωπεία του γαλλικού Σοσιαλιστικού Κόμματος συναντήθηκε με τον γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, Πάνο Ρήγα, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας Γιάννη Μπουρνού και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ιφιγένεια Καμτσίδου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι Γάλλοι Σοσιαλιστές εξέφρασαν την αμέριστη συμπαράστασή τους στον ΣΥΡΙΖΑ και την ελληνική κυβέρνηση και δήλωσαν τη διαθεσιμότητά τους να στηρίξουν την πολιτική της κυβέρνησης με δράσεις τους, τόσο στη Γαλλία, όσο και στο Ευρωκοινοβούλιο.

Επίσης, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, συζητήθηκαν εκτενώς οι δυνατότητες συγκρότησης ενός πανευρωπαϊκού μετώπου εναντίωσης στη λιτότητα, με συμμετοχή κομμάτων, κινημάτων και συνδικάτων.

Κοινή ήταν η εκτίμηση πως η συνεργασία σοσιαλιστών, Αριστεράς και κομμουνιστών στην Πορτογαλία προοιωνίζεται πολύ θετικές εξελίξεις για τον κόσμο της εργασίας, τόσο στην ίδια τη χώρα, όσο και στην Ευρώπη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here