Στο «πόδι» η Κέρκυρα από το ριάλιτι των οργίων (BINTEO)

0
32

 

Έντονη διαμαρτυρία του Πολιτιστικού Συλλόγου Κάβου στην Κέρκυρα για τα γυρίσματα ριάλιτι του MTV στην περιοχή.
Το Geordie Shore ακολουθεί μια ομάδα 25ρηδων οι οποίοι πίνουν, φλερτάρουν, ζουν τη ζωή τους στα άκρα χωρίς όρια.

Για τα γυρίσματα του 13ου κύκλου της σειράς επισκέφθηκαν τον Κάβο της Κέρκυρας, όπου κατάφεραν να ξεσηκώσουν τους κατοίκους. Προκλητικά ντυσίματα, σεξουαλικοί χοροί και υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ συνέθεσαν το σκηνικό που ανάγκασε το δήμο Κέρκυρας να ανακαλέσει την άδεια που είχε δώσει για τα γυρίσματα του «Geordie Shore», ενώ ο πολιτιστικός σύλλογος Κάβου δημοσίευσε κείμενο διαμαρτυρίας για τα έκτροπα που γίνονται στο νησί.

«Τις τελευταίες ημέρες δραστηριοποιείται στον Κάβο, το MTV (τηλεοπτικό κανάλι της Βρετανίας) και μαγνητοσκοπεί πλάνα και στιγμιότυπα από τις δραστηριότητες των Βρετανών τουριστών, προκειμένου να προβληθούν ως reality show στη Βρετανία.

Τα στιγμιότυπα που μαγνητοσκοπούνται από το συνεργείο του τηλεοπτικού καναλιού περιλαμβάνουν κυρίως, τις ακραίες και επικίνδυνες συμπεριφορές των Βρετανών τουριστών. Ως Πολιτιστικός Σύλλογος Κάβου, θεωρώντας ότι τέτοιου είδους τηλεοπτικά show προσβάλλουν τους κατοίκους και τους χιλιάδες επισκέπτες του Κάβου, την ιστορία και τον πολιτισμό της Κέρκυρας και δεν μπορούν όλα να θυσιάζονται στον βωμό του χρήματος, απαιτούμε την άμεση διακοπή των γυρισμάτων και την απομάκρυνση των μελών του τηλεοπτικού συνεργείου…», σημειώνει στην ανακοίνωσή του ο Πολιτιστικός Σύλλογος.

Επίσης, ζητά την άμεση διακοπή των γυρισμάτων, ενώ τονίζει ότι το περιεχόμενο αυτών είναι πλήρως αντίθετο με την Ελληνική ραδιοτηλεοπτική νομοθεσία, αφού προσβάλλουν πλήρως την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, ενώ καταγγέλλει ότι μέλη του Συλλόγου που προσπάθησαν να δουν πώς γίνονται τα γυρίσματα, έπεσαν θύματα προπηλακισμού. «Εξυβρίσθηκαν και απειλήθηκε η σωματική τους ακεραιότητα. Στην εξύβριση και τις απειλές συμμετείχε και η εταιρία που κάλεσε το συγκεκριμένο κανάλι στον Κάβο», σημειώνουν χαρακτηριστικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here