Στο στόχαστρο των μυστικών υπηρεσιών η Μαντόνα – Θα ανατινάξω τον Λευκό Οίκο (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Στην πορεία των γυναικών κατά του Τραμπ συμμετείχε και η βασίλισσα της pop μαζί με άλλους καλλιτέχνες, όπως η Σερ, η Κέιτι Πέρι, η Σκάρλετ Γιόχανσον και η Ντέμι Μουρ.

Ωστόσο, απευθυνόμενη στο πλήθος η Μαντόνα εξεδήλωσε την επιθυμία της να… ανατινάξει τον Λευκό Οίκο τώρα που είναι ένοικος ο Ντόναλντ Τραμπ, δήλωση που προκάλεσε την άμεση αντίδραση των μυστικών υπηρεσιών καθώς θεωρούν την καλλιτέχνιδα ύποπτη για… βομβιστική επίθεση.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά Μέσα, η  popstar τέθηκε στο στόχαστρο και ο εκπρόσωπος των μυστικών υπηρεσιών σε δηλώσεις του ανέφερε πως διετάχθη έρευνα για όσα ειπώθηκαν δημοσίως από τη Μαντόνα αλλά την απόφαση για δίωξη εναντίον της θα τη λάβει ο εισαγγελέας.

Οι δηλώσεις που «άναψαν φωτιές» είναι: «Είμαι θυμωμένη,. Ναι, είμαι εξοργισμένη. Σκέφτηκα πολύ να ανατινάξω τον Λευκό Οίκο. Αλλά ξέρω πως αυτό δεν θα αλλάξει κάτι. Δεν μπορούμε να παραδοθούμε στην απελπισία. Όπως ο ποιητής Ουίσταν Χιου Ώντεν έγραψε στην αρχή του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου, πρέπει να αγαπάμε αλλήλους ή να πεθάνουμε. Επιλέγω την αγάπη. Είστε μαζί μου; Επαναλάβατε μαζί μου: Επιλέγουμε αγάπη! Επιλέγουμε αγάπη! Επιλέγουμε αγάπη!«.

Προφανώς αυτές οι φράσεις θεωρήθηκαν ύποπτες και υποκίνηση σε έγκλημα και η βασίλισσα της pop αναμένει τις συνέπειες…

Σχετικά Άρθρα


Αφήστε το σχόλιο σας

*

code