Στον «αέρα» η νομιμότητα του νέου ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ

0
6

 

Στον «αέρα» βρίσκεται η νομιμότητα του νέου διοικητικού συμβουλίου του ΚΕΕΛΠΝΟ, καθώς ο πρώην πρόεδρος του Αθανάσιος Γιαννόπουλος κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα για την ακύρωση της υπουργικής απόφασης βάσει της οποίας παύθηκε από τα καθήκοντά του.

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο κ. Γιαννόπουλος είχε παυθεί από τα καθήκοντά του μετά την «κόντρα» του με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, με αφορμή τον διαγωνισμό για την στελέχωση των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας με ιατρικό προσωπικό.

Σύμφωνα με το vima.gr, η νομιμότητα του νέου ΔΣ τίθεται υπό αμφισβήτηση, καθώς ο Αθ. Γιαννόπουλος κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει και με τα οποία ζητά την ακύρωση της υπουργικής απόφασης βάσει της οποίας παύθηκε από τα καθήκοντά του και έγινε η τοποθέτηση του νέου ΔΣ.

Υπενθυμίζεται ότι η διχογνωμία μεταξύ υπουργείου Υγείας και ΚΕΕΛΠΝΟ σχετικά με την κατάρτιση του προσωρινού πίνακα των υποψηφίων, είχε ως αποτέλεσμα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας να ζητήσει την παραίτηση του συνόλου των μελών του ΔΣ του Κέντρου.

Η άρνηση του κ. Γιαννόπουλου να υποβάλλει την παραίτησή του, είχε ως αποτέλεσμα την παύση του ιδίου αλλά και των υπολοίπων μελών του ΔΣ με απόφαση που συνυπέργαψαν οι κύριοι Πολάκης και Ξανθός.

Με σχετική υπουργική απόφαση ανέλαβε στις 10 Μαΐου καθήκοντα ο νέος πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ και σήμερα, Παρασκευή, πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη συνεδρίαση του νέου διοικητικού συμβουλίου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here