Στον «αέρα» η προεκλογική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ: «Ξεμπερδεύουμε με το παλιό – Κερδίζουμε το αύριο» (ΒΙΝΤΕΟ)

0
25

 

Με κεντρικό σύνθημα «Ξεμπερδεύουμε με το παλιό- Κερδίζουμε το αύριο» ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία όπως αναφέρουν στελέχη της Κουμουνδούρου στοχεύσει στην κινητοποίηση των ψηφοφόρων και την ενεργοποίηση ενός μεγάλου τμήματος του εκλογικού σώματος που εμφανίζεται είτε να απέχει από τις εκλογές είτε εμφανίζεται αναποφάσιστο.

Επιτελείς του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρουν ότι βασική προτεραιότητα του κόμματος είναι η ανάδειξη του κυβερνητικού έργου το οποίο, όπως τονίζουν υλοποιήθηκε μέσα σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες τους προηγούμενους 7 μήνες.

Το πλεονέκτημα που θέλει να αναδείξει η Κουμουνδούρου σε σχέση με τον βασικό ανταγωνιστή τη ΝΔ, είναι η σκληρή διαπραγματευτική στάση που κράτησε η κυβέρνηση όλο το προηγούμενο διάστημα. Επιτελείς του ΣΥΡΙΖΑ τονίζουν ότι οι διαπραγματεύσεις δεν ολοκληρώθηκαν με την υπογραφή της συμφωνίας και αναγνωρίζουν ως ιδιαιτέρως σημαντική την πορεία και τη στάση που θα κρατήσει η ελληνική κυβέρνηση και στα επόμενα στάδια της διαπραγμάτευσης.

Βασικό στοιχείο της προεκλογικής εκστρατείας, που επιθυμεί να αναδείξει το επιτελείο που έχει υπό την ευθύνη του την προεκλογική εκστρατεία είναι η κεντρική αντίληψη του κόμματος στα θέματα της διαφθοράς και τη σύγκρουση με τα μεγάλα συμφέροντα, την προώθηση των μεγάλων αλλαγών, όπως υποστηρίζουν, για την διαφάνεια και τη δημοκρατία.

Στο μεταξύ ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε και τα τρία πρώτα προεκλογικά του σποτ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here