Στον «αέρα» οι τροπολογίες για απόσυρση ΙΧ

0
9

 

Δεν κατατέθηκε τελικά χθες 22 Μαρτίου η επίμαχη νομοθετική διάταξη που θα ενεργοποιούσε το μέτρο της απόσυρσης ΙΧ παρατείνοντας την αγωνία των εισαγωγέων, εμπόρων αλλά και των ιδιωτών καταναλωτών που έχουν στην κατοχή τους χαρτιά απόσυρσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikonomia.gr το οικονομικό επιτελείο έχει «υποσχεθεί» σε φορείς του κλάδου πως το μέτρο θα περάσει και η τρόικα έχει δώσει τη σχετική έγκριση αλλά όπως αποδείχθηκε όλα είναι στον κυριολεκτικά στον «αέρα» με ότι και αν σημαίνει αυτό για τον κλάδο αλλά και για έσοδα του Δημοσίου.

Παράλληλα οι εισαγωγείς έχουν χωριστεί πλεόν σε δύο στρατόπεδα και στο ένα βρίσκονται εκείνοι που ελπίζουν ότι θα περάσει τομέτρο της απόσυρσης ενώ στο άλλο εκείνοι που δεν θα περιμένουν άλλο το οικονομικό επιτελείο και την τρόικα και θα ενεργοποιήσουν και πάλι την προσφορά που ουσιαστικά κάνουν δώρο το όφελος απόσυρσης, enikomnomia.gr.

Επίσης ακόμη και να ενεργοποιηθεί η απόσυρση ΙΧ τις προσεχείς ημέρες ο χρόνος διάρκειάς του θα είναι ελάχιστος και ίσως να μην φθάνει ούτε για να εκτελωνιστούν τα περίπου 6.000 καινούρια αυτοκίνητα που βρίσκονται στο Τελωνείο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here