Στον εισαγγελέα ο 41χρονος: Κρίμα, έφαγαν την καλύτερη κοπέλα

 

«Δεν είχα πρόθεση να τον σκοτώσω, ήθελα μόνο να τον φοβίσω. Αυτός φταίει για όλα, έβαζε λόγια στην κόρη του για να μας χωρίσει» υποστήριξε ενώπιον του εισαγγελέα ο 41χρονος μηχανικός αυτοκινήτων από το Κορωπί. Στην ουσία η «πέτρα του σκανδάλου» για τα «μάτια» του οποίου η 26χρονη σύντροφος του μαχαίρωσε την εν διαστάσει σύζυγο του.

Κατά τη μεταγωγή του στον Εισαγγελέα, ο 41χρονος φώναξε προς τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν: «Κρίμα, έφαγαν την καλύτερη κοπέλα».

Αναφερόμενος στο τι διαδραματίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο σπίτι του πατέρα της 26χρονης νυν συντρόφου του ο 41χρονος είπε: «Μόλις έφθασα έξω από το σπίτι του (σ.σ. του πατέρα της 26χρονης, άρχισα να φωνάζω «Που είσαι ρε;» Εκείνος βγήκε έξω, λέγοντας μου «Τι θες ρε μ@λ@κα;». Εγώ δεν βγήκα από το αυτοκίνητο. Άνοιξα την πόρτα και πυροβόλησα μια φορά στον αέρα και μετά εκείνον στα πόδια. Ήθελα μόνο να τον φοβίσω, όχι να τον σκοτώσω».

Ο 41χρονος στον οποίο ασκήθηκε δίωξη, ζήτησε και πήρε προθεσμία, προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του ενώπιον του ανακριτή.

Σχετικά Άρθρα


Αφήστε το σχόλιο σας

*