Στον εισαγγελέα ο 41χρονος: Κρίμα, έφαγαν την καλύτερη κοπέλα

0
8

 

«Δεν είχα πρόθεση να τον σκοτώσω, ήθελα μόνο να τον φοβίσω. Αυτός φταίει για όλα, έβαζε λόγια στην κόρη του για να μας χωρίσει» υποστήριξε ενώπιον του εισαγγελέα ο 41χρονος μηχανικός αυτοκινήτων από το Κορωπί. Στην ουσία η «πέτρα του σκανδάλου» για τα «μάτια» του οποίου η 26χρονη σύντροφος του μαχαίρωσε την εν διαστάσει σύζυγο του.

Κατά τη μεταγωγή του στον Εισαγγελέα, ο 41χρονος φώναξε προς τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν: «Κρίμα, έφαγαν την καλύτερη κοπέλα».

Αναφερόμενος στο τι διαδραματίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο σπίτι του πατέρα της 26χρονης νυν συντρόφου του ο 41χρονος είπε: «Μόλις έφθασα έξω από το σπίτι του (σ.σ. του πατέρα της 26χρονης, άρχισα να φωνάζω «Που είσαι ρε;» Εκείνος βγήκε έξω, λέγοντας μου «Τι θες ρε μ@λ@κα;». Εγώ δεν βγήκα από το αυτοκίνητο. Άνοιξα την πόρτα και πυροβόλησα μια φορά στον αέρα και μετά εκείνον στα πόδια. Ήθελα μόνο να τον φοβίσω, όχι να τον σκοτώσω».

Ο 41χρονος στον οποίο ασκήθηκε δίωξη, ζήτησε και πήρε προθεσμία, προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του ενώπιον του ανακριτή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here