Σώο βρέθηκε το αγοράκι που εγκατέλειψαν οι γονείς του στο δάσος για παραδειγματισμό

0
11

 

 

Πέντε χιλιόμετρα μακριά από το σημείο που το εγκατέλειψαν οι γονείς του πριν από μια εβδομάδα, για παραδειγματισμό, σε ένα δάσος γεμάτο αρκούδες βρέθηκε το επτάχρονο αγοράκι, σώο και αβλαβές.

Βρέθηκε νηστικό και διψασμένο, αλλά χωρίς τραυματισμούς, κοντά σε μια στρατιωτική βάση ενώ γινόταν άσκηση. Ο Γιαμάτο Τανούκα έπεσε πάνω σε ένα στρατιώτη ο οποίος τον ρώτησε: «Είσαι ο Γιαμάτο Τανούκα; και εκείνος απάντησε με ένα απλό «Ναι», χωρίς κλάματα ή κάποια άλλη αντίδραση» είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, που τόσες μέρες αναζητούσαν τον μικρό στο δάσος.

Το παιδί εξαφανίστηκε το περασμένο Σάββατο, αφού οι γονείς του όπως είπαν τον ανάγκασαν να βγει από το αυτοκίνητό τους στο δρόμο σε ένα βουνό για να τον τιμωρήσουν επειδή δεν τους υπάκουε. Δεν είχε μαζί του τροφή ή νερό.

Οι γονείς του είπαν αρχικά στην αστυνομία ότι ο γιος τους είχε χαθεί ενώ η οικογένεια βρίσκονταν σε πεζοπορία για να μαζέψει άγρια χόρτα, αλλά αργότερα ομολόγησαν ότι είχαν θυμώσει μαζί του γιατί πετούσε πέτρες σε αυτοκίνητα και ανθρώπους.

tanuka

Λίγες ώρες μετά ο πατέρας του παιδιού εμφανώς μετανιωμένος ζήτησε συγγνώμη και παραδέχθηκε ότι ίσως ήταν λίγο ακραίο που εγκατέλειψαν το παιδί τους στο δάσος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here