Συγκέντρωση και παράσταση διαμαρτυρίας στον «Ευαγγελισμό»

0
7

 

Οι εργολαβικοί εργάτες στα συνεργεία καθαριότητας, τροφοδοσίας, ασφάλειας και τους τεχνικούς θα προχωρήσουν σε συγκέντρωση και παράσταση διαμαρτυρίας στη διοίκηση και την εργολάβο εταιρεία, στις 12.30, καθώς παραμένουν απλήρωτοι και απαιτούν στην άμεση καταβολή δεδουλευμένων.

Το Σωματείο Εργαζομένων αναφέρει ότι οι εργολαβικοί εργάτες στον Ευαγγελισμό «έχουν να πληρωθούν δύο μήνες με το αιτιολογικό ότι δεν υπογράφει ο πάρεδρος, η εργολάβος δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες απέναντι στους εργαζόμενους και η Διοίκηση και το Υπουργείο «νίπτουν τας χείρας τους»».

Το Σωματείο Εργαζομένων διεκδικεί «μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα», αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο κινητοποιήσεων.

Σε γενική συνέλευση-συγκέντρωση καλεί τους εργαζομένους στο Νοσοκομείο «Κοργαλένειο-Μπενάκειο», το Σωματείο Εργαζομένων, αύριο από τις 7.00 το πρωί και έως τη λήξη του ωραρίου. Η συγκέντρωση θα γίνει στο προαύλιο του νοσοκομείου, και οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για τις «τραγικές ελλείψεις» προσωπικού, διεκδικώντας μεταξύ άλλων επαρκή στελέχωση και χρηματοδότηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here