Συγκλονιστική αποκάλυψη της Μπέσυς Μάλφα (ΒΙΝΤΕΟ)

0
32

 

Συγκλονιστική εξομολόγηση από την ηθοποιό Μπέσυ Μάλφα. Αποκάλυψε ότι ήρθε αντιμέτωπη  με όγκο στον εγκέφαλο την περίοδο που ήταν κριτής στο “Your Face Sounds Familiar”.

Ταυτόχρονα περιέγραψε το κωμικοτραγικό περιστατικό που στάθηκε αφορμή για να το ανακαλύψει.

Η Μπέσυ Μάλφα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στο «Bravo Ρούλα» σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα, αποκάλυψε ότι όταν έπεσε η κουίντα στο κεφάλι της κατά τη διάρκεια μιας θεατρικής παράστασης, πήγε να κάνει αξονική εξέταση. Εκεί έμαθε την αλήθεια…

Η ηθοποιός μετά από απαραίτητες εξετάσεις, διαπίστωσε ότι είχε έναν όγκο οκτώ εκατοστών στο κεφάλι της. Όπως εκμυστηρεύτηκε, ο γιατρός της ανακοίνωσε την ασθένεια τονίζοντας της πως ήταν απαραίτητο να χειρουργηθεί την επόμενη κιόλας μέρα.

Ευτυχώς, χειρουργήθηκε, ανάρρωσε και κατάφερε να κερδίσει την ασθένεια. Η ηθοποιός ξεκαθάρισε πως δεν ήθελε να το πει τότε, διότι θα ξεσπούσε σάλος και θα έγραφαν: «Η Μπέσυ Μάλφα πεθαίνει» ή ακόμη και για να προστατέψει τα παιδιά της στο σχολείο.

Όσο για το γιατί το αποκαλύπτει τώρα, είναι διότι θέλει να στείλει ένα αισιόδοξο μήνυμα σε όλους ότι κάτι τέτοιο  μπορεί να θεραπευτεί.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here