Συγκλονίζει η πρώτη συνέντευξη της Μαριέττας Γιαννάκου μετά την περιπέτεια υγείας

0
10

 

Μετά την περιπέτειά της με την υγεία της και το εξιτήριο που έλαβε από τον «Ερυθρό Σταυρό» η Μαριέττα Γιαννάκου μίλησε στο περιοδικό Secret των Παραπολιτικών για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε και όσα σκέφτεται κα τη φοβίζουν.

Τι συνέβη και ξαφνικά μάθαμε ότι είστε στην Εντατική;

Αισθάνθηκα μια δύσπνοια πάρα πολύ έντονη στο σπίτι και ζήτησα να με μεταφέρουν με το 166. Πήγα στον Ερυθρό Σταυρό κι εκεί διαπιστώθηκε έμφραγμα του μυοκαρδίου. Οι γιατροί έκαναν αγγειοπλαστική για να το αντιμετωπίσουν. Πέρασα έναν μήνα περίπου στην Εντατική και εν συνεχεία πήγα σε κανονικό δωμάτιο. Τώρα είμαι καλά. Ξέρετε αυτά συμβαίνουν σε πολλούς ανθρώπους.

Φοβηθήκατε τον θάνατο;

Όχι, δεν φοβάμαι τον θάνατο. Με ανησυχεί ότι θα αφήσω μόνη την κόρη μου. Βεβαίως, έχει και τον μπαμπά της, με τον οποίο είμαστε διαζευγμένοι, βεβαίως υπάρχει και η αδελφή μου, αλλά θέλω να ζήσω για να τη στηρίξω.

Στο παρελθόν χάσατε το πόδι σας και τώρα συνέβη αυτό.

Είπατε ποτέ «γιατί σε μένα»; Όχι, δεν το είπα. Αυτά μπορούν να συμβούν στον οποιοδήποτε. Αν πεις το «γιατί σε μένα», θα είχε τη λογική «και γιατί να μη συμβεί σε κάποιον άλλον αντί σε μένα». Δεν μπορώ να το πω αυτό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here