Συγκλονίζει ο άθλος της τυφλής αθλήτριας του επί κοντώ

0
7
Γιά τρία χρόνια η αθλήτρια του επί κοντώ, Σαρλότ Μπράουν κυνηγούσε ένα μετάλλιο για τη προσπάθειά της να υπερπηδήσει ένα εμπόδιο το οποίο δε βλέπει. Αλλά η επίμονη επικοντίστρια από το Τέξας των ΗΠΑ, τα κατάφερε ,κερδίζοντας την τρίτη θέση στο σχολικό πρωτάθλημα, ανεβαίνοντας με περηφάνεια στο πόντιουμ μαζί με τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο-συνοδό της, τον Vador.
Αν και τυφλή, δεν έχει σταματήσει ούτε λεπτό να προσπαθεί να γίνει μια από τις καλύτερες αθλήτριες. «Επιτέλους τα κατάφερα», είπε η νεαρή λέγοντας και κάτι απόλυτα εμπνευσμένο: «Αν θα μπορούσα να στείλω ένα μήνυμα, δεν θα ήταν για το επί κοντώ ή για τον αθλητισμό. Είναι το να βρίσκεις κάτι που σε κάνει χαρούμενο, παρά τα όποια προβλήματα». 
Η αθλήτρια γεννήθηκε με κανονική όραση, αλλά όταν ήταν μόλις 16 εβδομάδων, άρχισε να παρουσιάζει καταρράκτη. Αν και προχώρησε σε επτά επεμβάσεις, η όρασή της χειροτέρεψε.
«Μου πήρε τρία χρόνια να ανέβω στο βάθρο των νικητών, και τελικά τα κατάφερα. Η ιστορία. δεν είναι για εμένα. Είναι για όλους εκείνους που παλεύουν για κάτι», συμπληρώνει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here