Συγκλονίζει ο πατέρας του Κ. Πανανά: Tο αγόρι μου έγινε γιος όλων των Ελλήνων (BINTEO)

0
2
(Ξένη Δημοσίευση) Φωτογραφία αρχείου του Πανανά Κωνσταντίνου μέλος του πληρώματος του ελικοπτέρου του πολεμικού ναυτικού που συνετρίβη χθες στο νησί Κινάρο, Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΕΝ/STR

 

Ο πατέρας του συγκυβερνήτη του μοιραίου ελικοπτέρου, Κωνσταντίνου Πανανά, που κατέπεσε στη νήσο Κίναρο, μίλησε στο Mega για την τραγωδία που βύθισε στο πένθος όλη τη χώρα.

Ο ταξίαρχος, Παναγιώτης Πανανάς, είπε πως ο γιος του ήταν μάχιμος αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού τονίζοντας πως δεν ήταν «ούτε ένστολος, ούτε υπάλληλος».

Είπε χαρακτηριστικά:
«Ο γιος μου έπεσε υπέρ πατρίδος. Ήταν μάχιμος αξιωματικός. Αποφοίτησε δεύτερος από την σχολή ναυτικών δοκίμων. Δεν ήταν ούτε ένστολος, ούτε υπάλληλος», δήλωσε ο Παναγιώτης Πανανάς και πρόσθεσε: «Του αξίζει τιμή, διότι στη ζωή του αποφάσισε να φυλάξει Θερμοπύλες«.

Με τρεμάμενη φωνή, προσπαθεί να βρει θάρρος για να στηρίξει όσους μένουν πίσω.

«Από προχθές το αγόρι μου είναι αδελφός και γιος όλων των Ελλήνων. Από προχθές το αγόρι μου πέρασε επαξίως στο πάνθεον των ηρώων αυτού του περήφανου Έθνους, αγωνιζόμενος κατά των προαιωνίων εχθρών της πατρίδος μας» είπε ο κ. Πανανάς και συνέχισε: «Είμαι υπερήφανος που υπήρξε γιος μου. Μπορεί του γιου μου να έσβησε της ζωής του το καντήλι, όμως είμαι βέβαιος ότι η Παναγιά τον κρατά στοργικά στην αγκαλιά της όπως τον μονάκριβο γιο της».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here