Συγκλονίζει ο Χάρρυ Κλυνν: Μας λείπει ο Νίκος

0
5

 

Συγκλονίζει με την κατάθεση ψυχής ο Χάρρυ Κλυνν που μιλά για την τραγική απώλεια του γιου του, Νίκου Τριανταφυλλίδη.

«Μας λείπει το παιδί μας. Μας λείπει όσο τίποτα σε αυτόν τον κόσμο. Προσπαθούμε να σταθούμε στα πόδια μας», αναφέρουν, οι γονείς του γνωστού σκηνοθέτη, ο Χάρρυ Κλυνν και η Χαρίκλεια Μακρή, μιλώντας στην εφημερίδα Freddo για τον θάνατο του γιου τους, που έφυγε σε ηλικία 49 ετών έπειτα από τη γενναία μάχη που έδωσε με τoν καρκίνο.

«Ό,τι και να σας πω για τον γιόκα μου είναι λίγο. Είμαι τόσο πικραμένη που δεν μπορώ να προφέρω ούτε το όνομά του. Έφυγε ο άγγελός μας», λέει η μητέρα του και ο Χάρρυ Κλυνν προσθέτει: «Όχι απλά μας λείπει ο Νίκος, αλλά με τη σκέψη του κοιμόμαστε και ξυπνάμε. Νομίζουμε απλώς πως είναι ψέμα. Παραμύθι. Αισθάνομαι πως θα ανοίξει η πόρτα και θα μπει εκείνος.

Ό,τι και να σας πω είναι λίγο. Ούτε κατά διάνοια το σκεφτόμασταν. Εντελώς αναπάντεχο και ξαφνικό γεγονός. Μέσα σε 6 μήνες τον έφαγε… Από τον Σεπτέμβρη μέχρι σήμερα. Δεν πήραμε χαμπάρι ότι θα έφευγε έτσι… Ξαφνικά… Δύσκολα επουλώνονται τέτοιες πληγές. απλώς, εμείς οι Πόντιοι έχουμε δύναμη ψυχής. Θα αντέξουμε. Θα το ξεπεράσουμε. Χρειάζεται χρόνος όμως. Αυτές τις μέρες φτιάχνω το μνημείο του γιου μου. Όπως του αξίζει, γιατί ήταν σπουδαίο παιδί», συμπληρώνει.

Πηγή: Freddo

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here