Συμβιβασμός Κοντονή με ΕΠΟ, FIFA, UEFA – Κεκλεισμένων των θυρών οι αγώνες κυπέλλου

0
4

 

Απομακρύνεται ο κίνδυνος του Grexit στο ποδόσφαιρο. Όπως όλα δείχνουν βρέθηκε η λύση για το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς ο Σταύρος Κοντονής συμφώνησε με τους εκπροσώπους των ΕΠΟ / FIFA / UEFA

Μετά το πέρας της συνάντησης διευρινίστηκαν από το υπουργείο οι όροι και τα βήματα της συμφωνίας προκειμένου να αποφευχθεί το Grexit με την επανεκκίνηση του κυπέλλου.

Το υπουργείο περιμένει μέσα σε 48 ώρες να έρθει από τη FIFA επιστολή, η οποία θα διευκρινίζει τις αλλαγές που θα γίνουν σχετικά με τον κανονισμό, τη διαιτησία, τα πειθαρχικά και τον κώδικα δεοντολογίας.

Η ΕΠΟ την Τετάρτη θα αποσύρει την προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας και θα κάνει αίτηση θεραπείας για την επανεκκίνηση του κυπέλλου. Εν συνεχεία η απόσυρση θα κοινοποιηθεί στον υφυπουργό.

Τότε, ο υφυπουργός αθλητισμού θα αποφασίσει την επανέναρξη του κυπέλλου μέχρι την Παρασκευή.

Οι αγώνες θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών ή με παιδιά στην εξέδρα. Υπάρχει σκέψη ο τελικός να γίνει με ξένο διαιτητή.

Από την επόμενη Τετάρτη, επιτροπή της FIFA θα έρθει στην ΕΠΟ για να εναρμονιστεί το καταστατικό της ελληνικής ομοσπονδίας με τα ισχύοντα στη FIFA. Μέσα σε 20 ημέρες θα παραπέμψει τους επτά εμπλεκόμενους στην εγκληματική οργάνωση, για να εξεταστούν οι υποθέσεις τους από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here