Συνάντηση Τσίπρα – Ερντογάν στο Παρίσι

0
5
(Ξένη Δημοσίευση) Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας (Α) σε χειραψία με τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε συνάντηση που είχαν, στην Άγκυρα, την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015. Επίσκεψη στην Τουρκία πραγματοποιεί ο πρωθυπουργός Α. Τσίπρας, με το προσφυγικό να αποτελεί βασικό θέμα της ατζέντας του. Μετά την παρακολούθηση του φιλικού μεταξύ των εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου των δύο χωρών, χθες το βράδυ, οι Τσίπρας και Νταβούτογλου είχαν το μεσημέρι στην Άγκυρα, επίσημη συνάντηση εργασίας. Είχε επίσης συνάντηση με τον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν ενώ με τους αρχηγούς των κομμάτων θα συναντηθούν αργότερα μέσα στην ημέρα. Ενώ νωρίτερα συναντήθηκε στο Φανάρι και με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/Andrea Bonetti

 

Στο περιθώριο της Παγκόσμιας Διάσκεψης για το Κλίμα COP21, στο Παρίσι, ο Αλέξης Τσίπρας είχε σύντομη κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Έλληνα πρωθυπουργού, οι δύο άνδρες στην συνομιλία τους εκτίμησαν ως θετικά τα αποτελέσματα της χθεσινής Συνόδου Κορυφής Ευρωπαϊκής Ένωσης – Άγκυρας, ενώ συμφώνησαν να παραμείνουν σε στενή επικοινωνία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here