Συνάντηση Κωνσταντοπούλου-Τσακνή για την ΕΡΤ- Του αφιέρωσε ένα άρθρο της

0
4
The Committee on Institutions and Transparency of the Greek Parliament came to session about the new board members of Greek state broadcaster (ERT) , Athens, on 25 May, 2015 / Η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής των Ελλήνων συνεδριάζει για τα νέα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ελληνικού Δημοσίου ραδιοτηλεοπτικού φορέα (ΕΡΤ), Αθήνα, στις 25 Μαίου, 2015

 

Ένα «δώρο» επεφύλαξε για τον νέο Πρόεδρο της ΕΡΤ Διονύση Τσακνή η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατά τη συνάντηση που είχαν το μεσημέρι.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου χάρισε στον Διονύση Τσακνή ένα άρθρο που είχε συντάξει το 2011, με τίτλο «Σε ποιους ανήκει η ιστορία», το οποίο αναπτύσσεται γύρω από το γνωστό τραγούδι του συνθέτη «Γυρίζω τις πλάτες μου στο μέλλον».

Αφού ολοκληρώθηκε η συνάντηση τους η Πρόεδρος της Βουλής ανέφερε: «Με πολλή χαρά έδωσα στον κ. Τσακνή ένα κείμενο που είχα γράψει το Δεκέμβρη του 2011, που το θεωρώ προφητικό για το ρόλο που ανέλαβε σε αυτές τις δύσκολες στιγμές».

tsaknis_konstantopoulou
Όπως έγραφε τότε στο κείμενο της η Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Αγαπητέ Διονύση Τσακνή, με το τραγούδι σου ήλπιζες ίσως να συγκινηθούν όσοι από τους ασκούντες την εξουσία έχουν στοιχειώδη αξιοπρέπεια και να αλλάξουν πορεία. Ξέρουμε πλέον ότι σε αυτούς που επί δεκαετίες εναλλάσσονται στην εξουσία συναλλασσόμενοι δεν υπάρχει όχι μόνο η αξιοπρέπεια, αλλά ούτε αυτό που ο λαός ονομάζει τσίπα. Είναι η ώρα να γυρίσουμε όλοι την πλάτη μας σε αυτούς. Να πούμε ότι η Ιστορία μάς ανήκει και δεν θα αφήσουμε κανέναν να σαρώσει το μέλλον μας».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το προγραμματισμένο ραντεβού των δυο εντάσσεται στον κύκλο επαφών που θα έχει ο νέος πρόεδρος της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης με τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών ομάδων των κομμάτων, ενώ προγραμματίζεται να υπάρξει και μια συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here