Συνάντηση Πούτιν – Παυλόπουλου στη Μόσχα

0
6

 

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλάντιμιρ Πούτιν, θα έχει σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος πραγματοποιεί από χθες επίσκεψη στη Μόσχα.

Χθες ο κ. Παυλόπουλος αναγορεύθηκε επίτιμος διδάκτορας της Ρωσικής Προεδρικής Ακαδημίας Εθνικής Οικονομίας και Δημόσιας Διοίκησης, ενώ συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ρωσικής Δούμας, Σεργκέι Ναρίσκιν.

Στη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Παυλόπουλος υπογράμμισε ότι «δεν μπορούμε να ανεχθούμε άλλο αυτή την κατάσταση, δηλαδή τους πολέμους, τις προσφυγικές ροές, την υποβάθμιση του ανθρώπου, την πρόκληση -εξ αυτών- ανθρωπιστικής κρίσης και το αίμα που προκαλείται από τρομοκρατικές επιθέσεις».

«Τις εστίες πολέμου, την ανάγκη του αγώνα εναντίον των τρομοκρατών μόνον όλοι οι λαοί μαζί μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ενώ επεσήμανε ότι η Ελλάδα και ο ίδιος προσωπικά διαπιστώνει ότι τα βήματα που κάνει η Ρωσία στο πλαίσιο της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας είναι πάρα πολλά και είναι προς όφελος και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ρωσίας,

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here