Συνελήφθη για απάτη γνωστός μελλοντολόγος – Ήθελε 2.000 για βότανα που διώχνουν ερωμένες

0
3

 

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε την Παρασκευή ο Έλληνας μελλοντολόγος-μέντιουμ Νίκος Χορταρέας. Συνελήφθη στη Λεμεσό, για υπόθεση απάτης και απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις. Αφού ανακρίθηκε και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες αφέθηκε ελεύθερος για να κληθεί σε μεταγενέστερο στάδιο στο δικαστήριο.

Σύμφωνα με την κυπριακή εφημερίδα «Πολίτης», ο Χορταρέας φέρεται να «ψάρευε» πελάτες, τόσο μέσω των εκπομπών του, όσο και από καφετέρια της Λεμεσού. Η πρώτη επίσκεψη είχε κόστος 50 ευρώ και στη συνέχεια ζητούσε μεγάλα ποσά για να αποκαλύψει δήθεν σε γυναίκες τις εξωσυζυγικές σχέσεις των ανδρών τους αλλά και τα ονόματα γυναικών που δήθεν τους πολιορκούσαν.

Η δράση του βρισκόταν στο «μικροσκόπιο» της αστυνομίας και την Παρασκευή τον επισκέφθηκε γυναίκα αστυνομικός που εμφανίστηκε ως πελάτισσα. Της ανέφερε πως ο σύζυγος της έχει εξωσυζυγική σχέση, αλλά για να την βοηθήσει ζήτησε 2000 ευρώ, ώστε να ετοιμάσει σχετικά βότανα και να «εκδιώξει» την ερωμένη. Την στιγμή που ζητούσε τα χρήματα, εισήλθαν στο δωμάτιο αστυνομικοί και τον συνέλαβαν.

Για την ιστορία: Η γυναίκα δεν ήταν καν παντρεμένη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here