Συνεργασία-έκπληξη Lady Gaga- Elton John

0
4

 

Η ιδιαίτερη προσωπική σχέση ανάμεσα στους δύο καλλιτέχνες είναι γνωστή, αφού η τραγουδίστρια έχει βαφτίσει τα παιδιά του διάσημου μουσικού.

Ο Elton John σε συνέντευξή του στον Zane Lowe ανέφερε πως θα βοηθήσει τη Lady Gaga στο γράψιμο κάποιων τραγουδιών και αποκάλυψε ότι άκουσε δύο τραγούδια από το νέο της δίσκο.

«Αύριο θα γράψω με την Gaga που ετοιμάζει ένα νέο άλμπουμ. Άκουσα δύο τραγούδια που είναι τρέλα, είναι πραγματικά δύο υπέροχα τραγούδια, ας πούμε ότι είναι σαν τα πρώτα της… «You & I » ή «Bad Romance».

Η Gaga πήρε μερικές πραγματικά πολύ κακές αποφάσεις, το Artpop δεν ήταν μια καλή ιδέα, δεν ήταν ένα καλό άλμπουμ, νομίζω ότι θα παραδεχτεί.

Αλλά το 2015 έκανε τρία πράγματα που ήταν εκπληκτικά: περιοδεία και άλμπουμ με τον Tony Bennett και το έκανε απίστευτα καλά, τραγούδησε ένα αφιέρωμα στην Julie Andrews στα Όσκαρ, που άρεσε σε όλους και μετά το American Horror Story.

Νομίζω ότι είναι ένας μεγάλος στιχουργός, για μένα αυτή είναι η Stefani Germanotta και την αγαπώ και νοιάζομαι γι’ αυτήν, είναι η νονά των δύο παιδιών μου. Θέλω να κάνει ένα άλμπουμ τόσο απλό, υπέροχο και σπουδαίο.

Άκουσα δύο τραγούδια, δεν έχουν πολύπλοκες συγχορδίες, αλλά είναι σπουδαία τραγούδια».

Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί ξανά μαζί στο παρελθόν καθώς ηχογράφησαν το τραγούδι της παιδικής ταινίας «Gnomeo & Juliet» της Disney που κυκλοφόρησε το Φεβρουάριο 2011, αλλά και επί σκηνής στο αφιέρωμα «Lady Gaga & The Muppets” Holiday Spectacular», που πρόβαλλε το ABC την ημέρα των Ευχαριστιών του 2013

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here