Συνέχεια στην κόντρα με τον Άδωνι έδωσε ο Αντώναρος

0
2

 

Αιχμές και κατά του βουλευτή της Ν.Δ. Άδωνι Γεωργιάδη άφησε ο Ευάγγελος Αντώναρος λέγοντας ότι ήταν αταλάντευτα στη γραμμή της κεντροδεξιάς «ούτε κόμματα άλλαξα ούτε κόμματα ίδρυσα ούτε προέρχομαι από κάποιες ακροδεξιές παραφυάδες».

Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά ο κ. Αντώναρος ερωτηθείς για την «κόντρα» του με τον κ. Γεωργιάδη ανέφερε ότι «είμαι δραστήριος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μου κάνει πάντα εντύπωση όταν σε κάτι που γράφω ή εγώ ή άλλοι άνθρωποι, κάποιοι σπεύδουν να αυτοφωτογραφηθούν».

Ανέφερε ότι προσπαθεί να ενθαρρύνει την κυβέρνηση «που είναι φοβερά άπειρη, αυτόν τον πρωθυπουργό που έχει κάνει πάρα πολλά σφάλματα και για τον οποίο δεν τρέφω κανέναν θαυμασμό, δεν χρειάζεται να σας το πω. Να κάνει εκείνα τα απαραίτητα βήματα προς τον ρεαλισμό ώστε να πετύχουμε την συμφωνία με τους εταίρους μας».

«Δεν έχω καμία ανάγκη να δικαιολογηθώ για τίποτα. Ήμουν για έξι χρόνια κοντά, κυβερνητικός εκπρόσωπος σε κυβέρνηση της ΝΔ με πρωθυπουργό τον Κώστα Καραμανλή» είπε.

Εξάλλου, σχολίασε θετικά την ανάδειξη του Ευάγγελου Μεϊμαράκη στη θέση του προσωρινού πρόεδρου της ΝΔ λέγοντας ότι ήταν μια φυσική και πολύ καλή εξέλιξη.
«Με εξέπληξε πολύ θετικά ο τρόπος με τον οποίο κατάφερε μέσα σε δυο εβδομάδες μόλις να επιφέρει μια εσωτερική ηρεμία και νηνεμία στην ΝΔ» κατέληξε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here